KONYA / KARATAY - Göçü Ortaokulu

Kas

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA-TİP1 Hastası olan Ebrar bebeğin yaşamasında umut olan değerli velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

25.10.2022 tarihinde gerçekleşen parçalı güneş tutulması okulumuzda da öğrencilerimiz tarafından izlendi.

Kas

Öğrencilerimize kitap okuma zevki kazandırma amacıyla; Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen Konya Kitap Günleri'ni 20 Ekim 2022 Perşembe günü öğrencilerimizle birlikre ziyaret ettik.

Ekm

Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerince değerlendirilen okulumuz TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL ünvanı ilew beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Okulumuzun kalitesinin sağlık alanında da tescillenmesinde emeği geçenleri kutlar başarılarının devamını dileriz.